Club Ondersteboven On Tour

Don’t panic, it’s only chaos! Als je Club Ondersteboven boekt dan weet je één ding zeker... De tent ga op z’n kop. Letterlijk! Springen, vuistpompen, schuren, hakkuh... na een avondje Club Ondersteboven heb je het allemaal gedaan.

Club Ondersteboven is de populaire avondshow op SLAM!. Maandag t/m donderdag zijn Tom van der Weerd & Bram Krikke te horen op de radio, Tom gaat in het weekend los in de clubs en op festivals met de fans, luisteraars en andere feestgangers. Club Ondersteboven zet de club, het publiek en het decor ondersteboven. Alle soorten feestmuziek wordt gedraaid en er is veel interactie met het publiek. Zo wordt het publiek door Tom en de mc af en toe het podium op getrokken om het muziekrad te laten draaien om zo het genre van de volgende 15 minuten te bepalen. Kilo’s confetti en muziek om je trommelvliezen bij af te likken.

Bram Krikke is op aanvraag beschikbaar. Club Ondersteboven is niet alleen als avondvullend programma boeken, maar ook als act voor je event als onderdeel van een line-up.

Doelgroep: 16 – 25 jaar.

Download Brochure